Nyår.

shit, jag är redan stressad, jag vaknade stressad. haha. ska vara på "festen" vid sex & jag förstår faktiskt inte redigt varför jag är stressad. men jaja,  var iallafall i kalmar igår & skulle hitta en klänning, men som tur var så slapp jag bära klänning & köpte en kavaj & nya tights i stället!  :) kommer bli riktitg nice tror jag :)  det där med klänning är inte min grej... finns inte många som sett mig i klänning ;)  men men ! kommer upp bilder sen eller imorgon på hur jag ser ut ikväll :)

sålänge,
gott nytt år på er! så ses vi i dimman! :)

Hjälp nu kvinnor!

haha, funderar på att göra en förändring med mitt hår. igen. fast bara färgen denna gången. det är ju typ... gult...& silver i topparna. & så vill jag absolut inte se ut på nyår om jag ska på fest. så funderar på en mörkare färg. eller illrött.. åh vad jag hade älskat det i någon dag eller två sen hatat det. men typ.. mörkbrunt sen spara en blond slinga i luggen ? :P
btw. det har gått tre timmar & nelly har inte svarat än.. idioter.

:)

Har ni varit i malmö? är det något speciellt? Jag har faktiskt aldrig varit där, men det känns inte som att jag vill heller. alla blir ju typ skjutna där.. hahaha. Ne men om jag någongång ska dit så ska jag bo på ett riktigt fint hotell & se ner på alla. ;) Här finns en sida <- där man kan hitta alla hotellen i malmö :) väldigt smidig sida faktiskt.
så. vad tycker ni om malmö ?
VÄLKOMMEN