God Morgon!

Sitter just nu & dricker bränt kaffe. japp sånt får man stå ut med när man har barn. man kan inte planera något haha :) är dock glad över att det är varmt iallafall haha! 
Vet ni vad? jag tror Chloé har tänder på gång. för fy helvete rent ut sagt vilket humör hon har varit på dom senaste dagarna. & bita på ALLT som kommer in i munnen & dreglar som sjutton... hm ja vi får se helt enkelt!
någon av mina följare som har barn i samma ålder som fått tänder än? 
 
 
vet ni vad som hände här igår? :) Golvet blev färdiglagt på nedervåningen & halva trappan är uppe. den förbannade satans trappan, för ja, från början skulle vi bara byta en trappa (  som var den brantaste trappan jag varit med om ), men det blev mycket mer jobb än så kan man ju säga. vi passade på att isolera & riva en skorsten osv osv. det är helt sjukt vilken skillnad det är nu mot när vi flyttade in ( för snart 1 år sedan?! ) . Jag ska visa er före & efterbilder sen! kanske imorgon om resterande av trappan kommer upp ikväll :) 

Nailhair.

Igår åkte håret in i huvudet på mig. & natten har varit rätt jobbig. ömmat lite i hårbotten & har inte riktigt vant mig vid att ha 120 vaxklumpar i huvudet än haha. vi kom fram till att 6 paket va på gränsen för lite så lär kanske få beställa ett till. vi får se hur jag gör. är ju 25% rabatt på Rapunzels hemsida till 00:00 inatt om ni anger " oops " som rabattkod :)  ett litet tips bara. 
 
här är några dåliga bilder, behöver platta & klippa till det lite till men orkar inte just nu :) 50 cm långt är det. 
här är direktlänk till mitt hår : #1 Nailhair black 
Jag köpte som sagt 6 paket men hade behövt ett till. så för normaltjockt hår så köp 7 paket :)  bättre att ha för mycket med ifall någon lossnar :)
Jag köpte även schampo & balsam från rapunzel & en tangle teezer som sagt. hoppas det är bra :) 

22 Februari.

Idag blir min tjeja 4 månader!  var hos BVC igår & siffrorna stod på 7140 gram & 60 cm. min lilla tjockis ♥
helt sjukt hur fort tiden har gått.. känns verkligen som det var igår man var påväg in till lassaretet med hemska värkar. men nejdå. 4 hela månader sen! hah.
 
 
färgade även håret igår. så på söndag ska vi troligtvis sätta i mitt hår. :) ska bli skönt. & hoppas verkligen det håller iom att jag tappar så fruktansvärt mycket hår. någon här som har erfarenhet av rapunzels nailhair? hoppas det håller :) 
 
usch. tänkte försöka städa lite här hemma idag. men det är fan helt omöjligt när det blir lika skitigt igen på två sekunder. längtar verkligen tills vi får upp trappan så vi kan börja göra iordning uppe så allt hamnar på sin plats. tapetseringen & målningen är färdig i hallen nu så det fattas bara golv! & trappan då givetvis...  & tapet & golv på över våningen. men kommer bli dösnyggt! :) 
 
fondväggen :) där trappan kommer gå.
VÄLKOMMEN