En dag i stan.

iförgår så blev det att åka in till stan, handlade en massa nya saker & jag kom verkligen hem med ett stort leende på läpparna! Blev även en jäkla massa annat inhandlat också men hinner inte sitta på nätet & hitta bilder på allt. tex väskbilden fick jag ta från google då den inte fanns på hms hemsida..
köpte även den sista boken!

26 januari 2013.

håller fortfarande på att skriva 2012 varenda gång jag ska skriva 2013 haha..suck.
 
Ne men hej på er. Sitter i emmaboda just nu & lyssnar på lite musik, mamma & dom är iväg över helgen så jag chloé & min lillasyster passar huset i helgen ( tror chloé är den bästa vakten då hon nuförtiden skriker såfort hon hör en röst hon inte känner igen haha.. ). vi har det jätte mysigt. Peter är hos några kompisar & isfiskar, dom ska bada tunna & ha det trevligt idag dom lyckostarna.  
sofies & min fredagsgodis! haha. räcker dock gott & väl ikväll med. :)

Femtio nyanser

förra veckan så läste jag ut både femtio nyanser av honom &  femtio nyanser av mörker. & då jag inte har femtio nyanser av frihet hemma så håller jag på att bli galen. funderar på vad som kommer hända osv. & jag längtar verkligen tills det blir film av böckerna. & Robert pattinson hade varit den perfekta " christian grey". ( kan bero på att att böckerna är inspirerade av twilight , det märks verkligen i böckerna) .
 


VÄLKOMMEN