29 oktober.

Jodå, stormen kom. VERKLIGEN. fy fan. Strömmen gick vid 8 tiden & kom tillbaka vid halv 6 tiden idag på morgonen. Vi han precis tända en brasa innan strömmen gick & det vart väl mysigt men fy fan vilken panik jag fick, " hallå all mat?" " jag måste duscha?!" " men hur ska jag värma maten till Chloé imorgon?!" " jag måste ju elda för att få värme & då kan inte chloe vara på golvet?! " . ja ren panik blev det.. man tänker verkligen mycket mer på " viktiga" grejer nu när man är äldre & har barn.  Förr så hoppades man ju på att det skulle bli strömavbrott så man kunde spela kort & ha tända ljus med familjen. Visst det är fortfarande mysigt men jag kan inte riktigt lugna ner mig längre haha.  Vi hade det mysigt här en stund iallafall. Peter sprang ut & in med en cykelhjälm på huvudet då det flög saker från taket & lite allt möjligt. Chloés pool som vi inte tagit in än låg nere vid ladugården tydligen... & mitt växthus är förstört.  '( va dock bara ogräs i men ändå.. )  Men iallafall. vi gick & la oss rätt tidigt. &/ somnade sent. Vi har ju flyttat upp till övervåningen, men ja jösses. hela huset skakade. sängen skakade & det lät så sjukt mycket. ibland så blundade jag bara & höll hårt i Peter & tänkte på Chloé som låg i resesängen bredvid oss & hoppades på att vi skulle överleva haha!  
Men det kunde ju givetvis ha varit värre. :) & har vart!
 

Simone

Nu har vi en storm som härjar i hela södra Sverige! Och det märks kan jag lova haha. Speciellt när man bor på landet i ett trä hus med åkrar och öppet runt om trädgården,  knakar i dånar i huset, väntar bara på att det ska bli strömavbrott... 
Peter står just nu och lagar mat medans jag "söver" Chloé, ( behöver bara ligga i sängen bredvid så somnar hon själv sen).  Hopps nästan på att det blir strömavbrott sen, få lite tid med min älskling och tända massa ljus samtidigt som vi har en brasa tänd. :)) 

Någon som läser min blogg som drabbats av stormen? Hur har ni det? 

( bild från veckan) 

Morning


Gustav sover även här tills imorgon :))) 
Grabben som blev tvåa i bfinalen i folkrace igår :)) 


VÄLKOMMEN