God middag!

Tjena!la Chloé vid tolv, och nu har jag precis hunnit städa en massa, hade dock behövt skura golven men gör nog det ikväll istället :) imorgon ska jag till mormor och hjälpa mamma med att putsa fönster osv , på söndag så kommer min kusin Peppe med sin sambo Simon och lilla vilda! Ska bli så kul att Chloé och hon äntligen får träffas :) usch vad jag kommer bli bebissjuk även om Vilda inte är så liten längre! :) har en hel ikea påse med kläder till dom också :) massa fina kläder som jag tycker är synd att dom bara ska ligga och samla damm :( 

Förresten! 

 Äntligen har jag lyckats samla ihop poäng på liberoklubben för att beställa denna som man sätter på vagnen! Så smidigt! Hoppas den funkar bara haha :) 

Design.

 
 
 
Fuckade upp min design nyss så jag lånar en av SANNASRUM sålänge. Håller på att göra en från grunden så lär ta ett tag tills jag  byter! :) puss på er.
 
 
 

Köket.

 
Här har ni två bilder från vårt kök :) hatar dock kaklet runt köksspisen men ändå! :)  Kylskåpet ska bort så småningom & sen ska vi köpa två stycken alltså en kyl & en frys. :) längtar! då vi aldrig får plats med allt vi handlar när vi storhandlar! haha :)
 
VÄLKOMMEN