God kväll!

 
Satte mig precis i soffan & njuter av värmen då jag haft braskaminen tänd sen idag på morgonen :) men saknar min älskade man som när som helst hoppar på polenfärjan med massa kompisar! så kul för han att hitta på något roligt :) & Chloé & jag klarar oss ju här hemma tills imorgon :) men tomt utan honom!  Jag har tänt lite ljus & funderar på om jag ska ta fram räkorna eller om jag ska äta chips & dipp , & om jag ska börja skriva ut lite prints som sen ska upp på en fotovägg!
 
Ska bland annat börja med att skriva ut denna döskallen! tycker den är riktigt snygg & kan vara snyggt blandat med vanliga bilder.

 

 
bilder från google!

29 Januari.

 
 
 
Tjena. Satte mig precis i soffan, Sövt Chloé så nu ska jag försöka få orken till att äta lite frukost & göra annat. är ett jävla snöoväder ute & har varit flera dagar nu! men tänkte försöka ta mig ut till brevlådan & kolla om min glossybox har kommit! Läst & sett andra som fått sina boxar & dom ser riktigt bra ut denna månaden! :)
Igår blev min Käre bror flyttad till växjö lassarett så var & hälsade på han igår igen, han ser mycket bättre ut nu! svullnaden har gått ner som tur är :) Fårse när jag hälsar på han igen eller om han har hunnit komma hem tills dess. :) Men men! Vet inte riktigt vad jag ska skriva så lämnar det såhär :)
Såhär söt har min prinsessa varit senaste dagarna ! haha mitt lilla hjärta :) Hon tyckte att hon var jätte fin som gick runt i mammas tröja :)
 
 
 
 

Huset,

Godmiddag alla fina! 
Sitter i soffan och väntar på att Chloé ska somna sen ska jag hoppa in i duschen! Så skönt! Är rätt trött idag haha. Men sitter mest och funderar på stora rummet och Chloés rum just nu, vårt stora rum är ju just nu gult..(urk....) så det ska målas vitt, sen hade jag egentligen velat ha två soffor, antingen beiga eller vita, men har märkt att det går inte att ha vits påslakan osv pga att jag har en man som just nu får jobba på ett gjuteri, (=kolsvart av sot hela tiden). Men ja jag vet inte riktigt, soffan vi har nu är ju snygg osv, men kuddfodralen har blivit slappa och fula , men om man köper nya prydnadskuddar så kan man nog få det finare! I lägenheten kändes soffan hur stor som helst, men nu känns det som att den bara blir mindre och mindre haha! Men vill så gärna få ordning på vardagsrummet, är ju ändå där vi är största delen av dygnet typ! Tror även vi ska börja med entrén på framsidan iår, bygga om det till en riktig hall! Vill ju ha framsidan som ingång, så kan Peter ha baksidan som sin ingång med sina skitiga kläder :)  hm ja vi fårse! Huset ska ju även målas om, vitt med gråa knutar troligtvis! :) 

En bild från när vi firade Chloé , här ser man den fula gula färgen! Men vet inte om man ska spara listerna i trä färgen eller om dom med ska bli vita... Hm . 

Tänkte förresten kanske sätta mig ikväll och lägga upp lite före och efter bilder från renoveringen, om det kan vara intressant! 
VÄLKOMMEN