Rätt dött....

Här inne tycker jag! Haha. Men både jag och Chloé håller på att bli sjuka så är riktigt drygt här hemma nu! Men igår fick vi in en ny helt underbar möbel! Är helt kääääär i den! Ska givetvis målas vit :) är precis en sån kag letat efter till vårt matsalsrum ( som dock ska göras iordning och renoveras innan man kan kalla det matsalsrum. Här hemma säger vi bara " gamla sovrummet". 

Så jävla trött.

Börjar, ne jag ÄR så förbannat jävla trött på att alltid ställa upp på folk men aldrig få något tillbaka, när man mår dåligt själv eller man behöver något så är man som en fis i rymden. Visst, jag är väl inte världens intressantaste människa men jag har för fan känslor & ett eget liv för det. & ja jag har svårt för att prata om saker som tynger mig. men mina små rop på hjälp som kommer fram när det verkligen krisar viftas bara bort.Har sån jävla lust att säga upp kontakten med dom få personerna jag har kontakt med & låsa in mig här hemma.. 
 
& nej , jag vill inte ha någon uppmärksamhet, jag kände bara att jag behövde få ut det. Jag ber om hjälp när jag behöver det så ingen behöver kontakta mig om detta. 
 

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever.

 
VÄLKOMMEN