Asså man blir ju sugen haha

Fy fan vad jag saknar min gravidmage! Alla sparkar, känslan man har, att vara fint fet haha! Varenda en är ju gravid nu så man är ju sååååå bebissjuk!!! Och Chloé fyller faktiskt 3 om några månader så känns som att hon behöver ett syskon snart ;) haha Ne men asså titta dessa bilder 😍

Fina Chloé i magen ❤️❤️

Godnatt?

Blev en tidig morgon om jag ska vakna nu haha! Vaknade av att det var ljust i sovrummet och trodde klockan va 09! ( ska upp tidigt idag , typ 7) så blev lite rädd haha. Men men, blir nog faktiskt att sätta på kaffe och gå ut och sätta sig på trappen och njuta lite :) så härligt! 

Helgen har varit riktigt bra! Kunde ju varit lugnare kanske men ah, flyttar man in i hus så gör man! :) sov ju här första natten i fredags, och chloe har varit här hela helgen :) så har ägnat mer energi åt henne än huset! Huset tar jag när jag är ensam om dagarna :) 
I lördags fick vi lite besök! Grillade och hade det trevligt och la oss i lagom tid ändå :) skönt att ta en liten paus och njuta emellan all stress! Men fy fan vilken skillnad det är redan i våra humör och allt! Vi passar verkligen bättre i hus! 
Ja just det! Vi va även hundvakter från lördag till söndag! Lilla söta diva! Gick superbra :) 
Och vår innekatt lexie ska snart bli utekatt haha. :) om det går... 
Jaha nehe nu ska jag mysa ner mig med Linus lite sen sätter jag nog på kaffe eller te tills han vill stiga upp!
VÄLKOMMEN