Hej hej!

Sitter just nu hemma hos Jimmie och Emelie, har precis käkat tacos :) dagen har tillbringats i Växjö med att handla mat osv. Mycket trevligt! Nu glor vi på idol och är mätta som fan haha. Ska väl snart gå hemmåt och plugga / städa lite. Imorgon kommer lillasyster Sofie så då har hon bestämt att vi ska äta kycklingtacos haha! 


Vecka 16


Så mysigt! Fick även hem ultraljudsmonitorn idag, så idag har Linus och jag fått lyssna på bebisens hjärtljud för första gången :) så underbart!! 

God morgon.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe just nu, blir att vara jemma från skolan idag då det verkar som att Linus smittat mig, visst, jag har varit täppt i näsan sen typ den dagen jag fick reda på att jag var gravid. ( har inte använt nässpray en enda gång då jag absolut inte vill bli beroende av det ) men nu är det riktigt hemsk, och nyser som satan och huvudet känner sig riktigt tungt.. :/ men får hoppas det går över snart! Ska försöka plugga så mycket jag orkar hemifrån idag, har ju distansstudier också som snart är färdiga :) 

Någon mer som haft problem med nästäppa under grav? 


VÄLKOMMEN