Rakat

Resten av håret står dock åt alla håll och kanter just nu Hahaha. Men yeye! Dock hade jag verkligen behövt färga håret med.. Underhåret är svart/brunt och överhåret brunt/rött/grått


Ja men godmorgon ( 0535 )

Det var längesen man fick stiga upp vid 04 för att man har en pigg unge haha.. Hon totalvägrade somna om uppe i sängen så Hailey och jag fick gå ner Linus sa " jag kommer snart " haha. Va en timme sen nu ;) men gör inte mig något alls. Han får sova ut uppe så får jag kanske lägga mig och vila en stund sen. visst. Nu sover Hailey så jag ska försöka sova jag med en stund :) mysigt att sova i soffan trots allt ;) 

Igårkväll så åkte typ hälften av mitt hår av, så skönt! Fick även bli den klassiska sidecuten jag alltid gör när jag har slut på idéer haha.. Men blev snyggt faktiskt! Nu längtar jag bara tills mitt hår mår lite bättre så jag kan bleka och sen lägga i en rödare färg i håret :) är ju typ brun/rött/svart just nu... 
Gjorde även hemmagjorda köttbullar igår! Fy fan vad längesen det var och Gud så gott! 

Jaja bild kommer!
GODNATT 

Brrrr...

Usch vilket väder vi har här nere i Småland. Regnet/snön öser ner och blåser som jag vet inte vad och har gjort i flera dagar nu. Snacka om att man tappar energi. Förutom igår då jag fick ryck och gjorde extremt många kärleksmums haha.. Och häromdagen när det var lite uppehåll så var Linus och jag snabba ut på promenad med Hailey i vagnen,  vi gick inte långt eller snabbt men är verkligen helt underbart att ut och gå med honom. Pratar om allt mellan himmel och jord. Skrattar och fjantar som man behöver ibland :) min älskade älskade Linus! 
Hoppas verkligen det blir fint väder snart igen så man kan ta en runda till. Synd det är så förbannat tråkiga vägar att gå i skruv bara haha.. 

Men men, sitter framför brasan just nu ( thank you god för att ha en (två) kaminer i huset när det är såhär tråkigt väder, visst vi har luftvärmepump också men den ger inte samma sköna värme som att elda och är ju en aning dyrare att ha den igång! 
Jaha Nehe. Vänta på att Hailey ska vakna och på att Linus ska komma hem från skolan så han kan köpa kaffe. Sen blir det nog att klippa både honom och mig ikväll! 


VÄLKOMMEN