Sommar


Helt underbart att kunna gå barbent och få lite färg på kroppen igen! 
Och idag har vi donat i trädgården hela dagen. Som vanligt när Linus och jag börjar dona så blir det typ extremt. Skulle bara flytta några stenplattor. Slutade med att vi möblerade om varenda sten hahah. Men fint blir det! Imorgon ska det planteras nya blommor i krukorna också :) kanske även börja måla och slipa i trappen. 

( bänken och bordet ska det bytas trä på osv och det var mest bara en testgrej. ) 

Min bil.

Min och bara min! Känns skönt, speciellt när jag faktiskt gjort allt själv på den, usch för all jävla maskering kan jag ju säga! Men nu får jag vara nöjd tills jag har energi för att fortsätta. Ska lacka takräcken, några lister och stänkskydd. Köpa vinge , nummerplåt och fixa snygga fälgar. Sen klarar jag mig :) skattad och besiktad ett är framåt, så underbart att ha en redig bil äntligen!  Linus är överlycklig över att han fått 945an vi hade innan ;) även om jag alltid sett den som hans haha. Och den är skattad och besiktad den med som tur är så v70n får jag ha för mig själv ( tills hans bensin är slut.... Hahaha ) 

Tog tyvärr ingen riktigt förebild så ni får stå ut med denna ;) bilen ser tusen gånger bättre ut i verkligheten btw. ( brukar låta så eller vadå? HAHA. ) 
Soooool

Jösses vad varmt det är ute! Så förutom att ha varit på BVC, hämtat en syskonvagn hos pappa, lämnat Chloé hos Peter, och vattnat alla blommor ute så har vi hållit oss inne idag. Och givetvis är min ac i bilen sönder så var ju inte direkt kallt i bilen.. Haha.. 
Men gick superbra på BVC för Hailey iallafall. 5310 gram och 57 lång :) växer på jätte bra min lilla tjej! Fullt godkänt :) 
Har även plockat in lite syren så det luktar verkligen sommar här inne nu! Ska även åka en sväng sen kanske och plocka lite liljekonvalj. 
Jaha Nehe nu ska jag passa på att sopa panelen så jag kanske kan börja måla ikväll :) så kul! Ska dock även lacka färdigt bilen men är såååå tråkigt att maskera... 

VÄLKOMMEN